Wenst u de isolatie van uw buitenmuren te verbeteren en zoekt u een bedrijf voor het plaatsen van een gevelbekleding in Halle of in de omgeving? Dan kunt u beroep doen op onze diensten. Als bedrijf gespecialiseerd in dakbedekking beschikken wij over een daadwerkelijke knowhow op het gebied van isolatie. Bovenop dit voordeel laat gevelbekleding ook toe om een gevel volledig te renoveren, zonder dat hiervoor zware, ingrijpende werken nodig zijn.

Verschillende soorten gevelbekleding

Wij bieden u tal van mogelijkheden voor de materialenkeuze en de technieken:

  • leisteen;
  • siding;
  • hout;
  • Trespa of Operal (Eternit).

Wenst u hun voordelen te kennen? Wij staan tot uw beschikking om een antwoord te geven op al uw vragen.

Uw gevel opknappen en beschermen

Afhankelijk van het materiaal dat u zult kiezen, kan een gevelbekleding een persoonlijke stempel op een gevel drukken en deze tegelijkertijd verfraaien. Naast het esthetische aspect helpt gevelbekleding om de buitenmuren te beschermen tegen schokken en slechte weersomstandigheden. Wenst u van deze werken te profiteren om tegelijkertijd in uw dak weer nieuwe dakisolatie te plaatsen? Als ervaren dakwerkers beschikken wij over degelijk opgeleide vakmensen om deze isolatie te plaatsen. Wij bieden ook de plaatsing van kroonlijsten “op de oude manier” en zo nodig kunnen wij ook kroonlijsten restaureren.

Wenst u onze diensten te contacteren?

Wij staan graag tot uw dienst om een antwoord te geven op eender welke vraag en om u op eenvoudig verzoek een gratis oprijsofferte te geven. Hiervoor nodigen wij u uit om ons een e-mail te sturen via ons online contact formulier. Wij zijn gevestigd in Halle en wij zijn zeer mobiel. Wij kunnen ons vanzelf verplaatsen naar Brussel, Tubeke, Aat, Edingen, Lennik, Gooik en overal in Vlaams- en Waals-Brabant.